•• Verandering door bewustzijn ••

Aanbevelingen

 

Dit voorjaar heb ik een teamsessie bijgewoond waarbij José een paard inzette bij een groep medisch specialisten; goed kritisch publiek. José wist de groep mee te krijgen om met het paard aan de slag te gaan. Wat er gebeurde was interessant, en het gaf stof tot nader gesprek waarin een aantal thema's van de groep kon worden uitgediept. Wie voelt voor een teamsessie met inzet van een paard kan ik José van harte aanbevelen!

- Maarten Stoffers, Trainer, coach en auteur van het boek Hartvaardigheden -

 

José heeft in de periode dat ik verantwoordelijk was voor het management van de Air Miles organisatie een belangrijke bijdrage met paardencoaching geleverd aan het veranderproces waarin we toen als managementteam zaten. Teambuilding, verbinding met elkaar, elkaar beter leren kennen en begrijpen waren belangrijk op dat moment en José heeft samen met haar paard een mooie, leuke en leerzaam event georganiseerd.

- Erik van Essen, Member of the Board Landal GreenParks / Chief Commercial Officer Landal GreenParks -

 

I can recommend Horse Coaching in general and José in particular. We participated with an international group in horse coaching. We experienced a nice and educational team event. Surprising what we can learn from a horse.

- Jean Wilbers, Projectdirecteur Attero -

 

José heeft een stralende persoonlijkheid, waardoor zij mensen weet te enthousiasmeren en motiveren. Binnen onze organisatie heeft ze dat duidelijk laten zien door veel collega's actief aan het sporten te krijgen. Zij zorgt ervoor dat de mensen het beste uit zichzelf halen en doorzetten. Op dit moment hebben we binnen VAR diverse sportclubs (hardloop, mountainbike, triatlon) die door haar in het leven zijn geroepen en met elkaar echt resultaat boeken. Ook binnen de werkomgeving werkt ze aan het geven van verantwoordelijkheid aan collega's en vergroot ze de saamhorigheid, zodat een ieder beter tot zijn c.q. haar recht komt. Een echte motivator, inspirator en doorzetter! Prima als coach!

- Hannet de Vries-in't Veld, Algemeen directeur Veluwse Afval Recycling -

 

Ik ken José nu zo'n 3,5 jaar. José is een prettige en sociale collega. José heeft de hardloopgroep van VAR opgericht. Wekelijks lopen we met een vaste groep collega's ons rondje VAR onder haar bezielende leiding. Zij weet het altijd voor elkaar te krijgen om iedereen weer gemotiveerd aan de start te laten verschijnen. Ook bij andere activiteiten is zij altijd de enthousiaste persoon die het initiatief neemt om weer een groep mensen bij elkaar te krijgen. José is een positief ingesteld persoon met veel gevoel voor humor. Zij is een prettige gesprekspartner die iedereen met respect behandeld!

- René Klein Swormink, Accountmanager - 

 

Anderhalf jaar geleden is José gestart met een hardloopgroepje waarbij zij, als bezielende coach, een tiental collega's/ lopers begeleidt. Door haar kennis van zaken, aanmoedigingen en persoonlijke aandacht ben ik wekelijks zeer gemotiveerd om te hardlopen. Ook gedurende de tijden dat de spreekwoordelijke man met de (soms hele) grote hamer je tot stoppen wil dwingen, weet zij je toch te motiveren om niet te stoppen. José is als coach een echte aanrader!

- Ronald Huisker, Projectleider -

 

Ik werk nu al een paar jaar met José en heb haar leren kennen als een enthousiaste en zeer gemotiveerde collega met een zeer aanstekelijk optimisme. Ze doet haar werk goed en serieus en heeft daarnaast in korte tijd het programma VAR Vitaal opgezet en uitgebouwd. Steeds meer collega's doen mee met de hardloop, fiets en triathlon programma's, waarbij er plaats is voor iedereen, sportief en minder sportief!!

- Ruurd van Schaik, Consultant -

  • Samenwerkingspartner in Andalusië

    Samenwerkingspartners. Wij zijn Jesús en José. Ons beider expertise hebben we samengevoegd. José is professioneel coach en organiseert teamactivite...

    Lees meer »
  • Gedragsverandering De Ladder van Ben Tiggelaar

    Licentiehouder Vanaf 22 januari 2020 heeft José Imlabla de licentie om het concept De Ladder van Ben Tiggelaar te exploiteren, door middel van het...

    Lees meer »

 

 

Naar Nieuws