•• Verandering door bewustzijn ••

Aanbevelingen

 

Dit voorjaar heb ik een teamsessie bijgewoond waarbij José een paard inzette bij een groep medisch specialisten; goed kritisch publiek. José wist de groep mee te krijgen om met het paard aan de slag te gaan. Wat er gebeurde was interessant, en het gaf stof tot nader gesprek waarin een aantal thema's van de groep kon worden uitgediept. Wie voelt voor een teamsessie met inzet van een paard kan ik José van harte aanbevelen!

- Maarten Stoffers, Trainer, coach en auteur van het boek Hartvaardigheden, 2018 -

 

José heeft in de periode dat ik verantwoordelijk was voor het management van de Air Miles organisatie een belangrijke bijdrage met paardencoaching geleverd aan het veranderproces waarin we toen als managementteam zaten. Teambuilding, verbinding met elkaar, elkaar beter leren kennen en begrijpen waren belangrijk op dat moment en José heeft samen met haar paard een mooie, leuke en leerzaam event georganiseerd.

- Erik van Essen, Member of the Board Landal GreenParks / Chief Commercial Officer Landal GreenParks, 2017 -

 

I can recommend Horse Coaching in general and José in particular. We participated with an international group in horse coaching. We experienced a nice and educational team event. Surprising what we can learn from a horse.

- Jean Wilbers, Projectdirecteur Attero, 2016 -

 

José heeft een stralende persoonlijkheid, waardoor zij mensen weet te enthousiasmeren en motiveren. Binnen onze organisatie heeft ze dat duidelijk laten zien door veel collega's actief aan het sporten te krijgen. Zij zorgt ervoor dat de mensen het beste uit zichzelf halen en doorzetten. Op dit moment hebben we binnen VAR diverse sportclubs (hardloop, mountainbike, triatlon) die door haar in het leven zijn geroepen en met elkaar echt resultaat boeken. Ook binnen de werkomgeving werkt ze aan het geven van verantwoordelijkheid aan collega's en vergroot ze de saamhorigheid, zodat een ieder beter tot zijn c.q. haar recht komt. Een echte motivator, inspirator en doorzetter! Prima als coach!

- Hannet de Vries-in't Veld, Algemeen directeur Veluwse Afval Recycling, 2012 -

 

  • Vitality & Health programma in Andalusië Zuid-Spanje * 27 januari - 31 januari 2020

    VITALITY & HEALTH PROGRAMMA Je wilt zolang mogelijk vitaal en gezond blijven; zowel fysiek als psychisch. Wat hiervoor nodig is, is:

    Lees meer »
  • Lichaamstaal & non-verbale communicatie

    Paardencoaching: Lichaamstaal en non-verbale communicatie In je werk ben je – voor het bereiken van goede resultaten – sterk afhankelijk van commun...

    Lees meer »

 

 

Naar Nieuws