•• Verandering door bewustzijn ••

Aanpak

 1. De eerste stap is altijd een vrijblijvend intakegesprek.
  Tijdens het gesprek bekijken we of het tussen ons 'klikt' en welke vragen je hebt.
 2. Op basis van dit gesprek maak ik een plan van aanpak. Hierbij neem ik als uitgangspunt jouw vraag en jou als persoon; wat wil je met de coaching bereiken en hoe werk je het liefst? Hierin staat wat ik voorstel om te gaan doen en wat de kosten daarvan zullen zijn. De richtprijs is  € 1.800,00 excl. BTW. Ook geef ik aan welke resultaten ik verwacht. Naar aanleiding hiervan beslis je of je met mij in zee wilt gaan.
 3. Vervolgens maken we een definitieve reservering op de locatie van jouw keuze en gaan we daar aan de slag. Ik ga flexibel om met het plan van aanpak. En pas mijn coachstijl indien nodig aan. Want ik vind het belangrijk dat we de aanpak aanpassen aan wat er op dat moment voor jou nodig is. Dit doe ik uiteraard altijd in overleg met jou.
 4. Ten slotte evalueren we de coachingsessie eenmaal in Nederland en ronden het traject daarmee af. 

Wil je weten wat coaching (in het binnen- of buitenland) door mij voor jou kan betekenen en welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met mij op voor een intakegesprek. Indien je met een grote groep wilt deelnemen aan een coachingssessie, dan werk ik samen met een geselecteerd team van professionals.

 

Programma

 

Als de definitieve reservering (op de locatie van jouw keuze) een feit is, dan beginnen wij samen (met jou en/of jouw team) aan het coachtraject. Vervolgens maak jij een keuze voor de manier van reizen (auto, trein, vliegtuig, bus); de kosten die jij hiervoor maakt, zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen.

Ik bied maatwerk. Het programma wordt in overleg samengesteld.

 

 • Samenwerkingspartner in Andalusië

  Samenwerkingspartners. Wij zijn Jesús en José. Ons beider expertise hebben we samengevoegd. José is professioneel coach en organiseert teamactivite...

  Lees meer »
 • Gedragsverandering De Ladder van Ben Tiggelaar

  Licentiehouder Vanaf 22 januari 2020 heeft José Imlabla de licentie om het concept De Ladder van Ben Tiggelaar te exploiteren, door middel van het...

  Lees meer »

 

 

Naar Nieuws