•• Verandering door bewustzijn ••

Aanpak

 1. De eerste stap is altijd een vrijblijvend intakegesprek.
  Tijdens het gesprek bekijken we of het tussen ons 'klikt' en welke vragen je hebt.
 2. Op basis van dit gesprek maak ik een plan van aanpak. Hierbij neem ik als uitgangspunt jouw vraag en jou als persoon; wat wil je met de coaching bereiken en hoe werk je het liefst? Hierin staat wat ik voorstel om te gaan doen en wat de kosten daarvan zullen zijn. De richtprijs is  € 1.800,00 excl. BTW. Ook geef ik aan welke resultaten ik verwacht. Naar aanleiding hiervan beslis je of je met mij in zee wilt gaan.
 3. Vervolgens maken we een definitieve reservering op de locatie van jouw keuze en gaan we daar aan de slag. Ik ga flexibel om met het plan van aanpak. En pas mijn coachstijl indien nodig aan. Want ik vind het belangrijk dat we de aanpak aanpassen aan wat er op dat moment voor jou nodig is. Dit doe ik uiteraard altijd in overleg met jou.
 4. Ten slotte evalueren we de coachingsessie eenmaal in Nederland en ronden het traject daarmee af. 

Wil je weten wat coaching (in het binnen- of buitenland) door mij voor jou kan betekenen en welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met mij op voor een intakegesprek. Indien je met een grote groep wilt deelnemen aan een coachingssessie, dan werk ik samen met een geselecteerd team van professionals.

 

Programma

 

Als de definitieve reservering (op de locatie van jouw keuze) een feit is, dan beginnen wij samen aan het coachtraject. Vervolgens maak jij een keuze voor de manier van reizen (auto, trein, vliegtuig, bus); de kosten die jij hiervoor maakt, zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen.

Op donderdagavond kom je op de locatie aan. De sessies zijn dan op vrijdag (een ochtend- en een middagsessie), zaterdag (een ochtend- en een middagsessie) en op zondagochtend. Op zondagmiddag of zondagavond reis je dan in principe weer terug. Het programma is afhankelijk van het plan van aanpak, maar ziet er vrijwel altijd als volgt uit:

Ochtend

08.00 - 09.00 uur : ontbijt
09.00 - 11.00 uur : coaching sessie
11.00 - 13.00 uur : tijd voor jezelf!

Middag
13.00 - 14.00 uur : lunch
14.00 - 16.00 uur : coaching sessie
16.00 - 18.00 uur : tijd voor jezelf!
Vanaf 18.00 uur: diner

Avond
Na het diner alle tijd en ruimte voor jezelf!

Nieuws

 • Lichaamstaal & non-verbale communicatie

  Paardencoaching: Lichaamstaal en non-verbale communicatie In je werk ben je – voor het bereiken van goede resultaten – sterk afhankelijk van commun...

  Lees meer »

 

 

Naar Nieuws