•• Verandering door bewustzijn ••

Locaties

 

Andalusië Zuid-Spanje

 

In Zuid-Spanje kun je - van Amsterdam naar Malaga ca. 2,5 uur vliegen- even loskomen van je alledaagse beslommeringen. In een fantastische omgeving omgeven door bergen, bossen, zee, duinen, strand en het hele jaar door een mediterraans temperatuur. Op deze prachtige locatie is het mogelijk om op het landgoed met Spaanse en Arabische paarden te spiegelen. Je kunt in de omgeving mountainbiken en hiken. Geniet van de flora en fauna in het omliggende nationale natuurpark Los Alcornocales.

 

Urbino Italië

 

In het plaatsje Urbino in Italië ben je echt weg van alle stress en is er alle aandacht voor jouw ontwikkelvraagstuk. De paarden staan vlakbij het resort omgeven door veel ruimte waar je veel rust ervaart. Op het prachtige resort is het goed vertoeven. De vergaderfaciliteiten zijn van alle gemakken voorzien. Meer informatie.

 

Sierra Nevada Zuid-Spanje

 

Gaat je voorkeur uit naar een locatie verder weg, dan is de Sierra Nevada een goede keuze. Je verblijft tussen de amandel- en olijfboomgaarden op de noordhellingen van de Sierra Nevada, op 1100 meter hoogte in een schitterend wandelgebied. Op deze locatie kun je heerlijk tot jezelf komen. Hierdoor creëer je de mogelijkheid om tot nieuwe inzichten te komen. Meer informatie.

 

Veluwe

 

De prachtige natuur op de Veluwe is eveneens een uitstekende locatie. Met haar uitgestrekte bossen, heideheuvels, zandverstuivingen en schitterende beekjes. Het natuurgebied wordt bewoond door onder meer edelherten, zwijnen en reeën. De natuur is continu in beweging en is een bron van inspiratie.

  • Vitality & Health programma in Andalusië Zuid-Spanje * 27 januari - 31 januari 2020

    VITALITY & HEALTH PROGRAMMA Je wilt zolang mogelijk vitaal en gezond blijven; zowel fysiek als psychisch. Wat hiervoor nodig is, is:

    Lees meer »
  • Lichaamstaal & non-verbale communicatie

    Paardencoaching: Lichaamstaal en non-verbale communicatie In je werk ben je – voor het bereiken van goede resultaten – sterk afhankelijk van commun...

    Lees meer »

 

 

Naar Nieuws