•• Verandering door bewustzijn ••

Nationale Gezondheidsbeurs Jaarbeurs Utrecht 6 t/m 9 februari 2020

Ontmoet José op zondag in Lezingruimte Mind.

José Imlabla

Coachinginhetbuitenland.nl

Vitaliteit, Body & Mind programma in Andalusië; onthaasten en ontspanning door beweging in de natuur. 

José Imlabla maakte regelmatig in het binnen- en buitenland paardrijtochten. Haar inspiratie haalt zij uit de natuur, want de natuur is continu in beweging. 

Tijdens één van haar verre reizen, waarbij José op het paard van Chili over het Andes-gebergte naar Argentinië trok, kreeg ze door afstand te nemen van haar dagelijkse leven mooie inzichten. Dit was voor haar de doorkijk naar een zinvolle invulling van de toekomst. Zij richtte Coachinginhetbuitenland.nl op met werklocaties in Nederland en Spanje.

In Andalusië organiseert José met haar Spaanse, lokale gids en samenwerkingspartner verschillende activiteiten. De groepsactiviteiten mountainbiken, hiken en paardrijden worden georganiseerd in een prachtige en inspirerende omgeving, zoals in het zuidelijkste punt van Europa. Persoonlijke coaching en coaching met de inzet van Andalusische paarden is een onderdeel van het programma. Tijdens de presentatie zal José vertellen wat je kunt verwachten van het Vitaliteitsprogramma in Andalusië. 

Ontmoet José op zondag in Lezingruimte Mind.

https://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/programma/jose-imlabla/

Naar het overzicht

  • Samenwerkingspartner in Andalusië

    Samenwerkingspartners. Wij zijn Jesús en José. Ons beider expertise hebben we samengevoegd. José is professioneel coach en organiseert teamactivite...

    Lees meer »
  • Gedragsverandering De Ladder van Ben Tiggelaar

    Licentiehouder Vanaf 22 januari 2020 heeft José Imlabla de licentie om het concept De Ladder van Ben Tiggelaar te exploiteren, door middel van het...

    Lees meer »

 

 

Naar Nieuws