•• Verandering door bewustzijn ••

Filosofie en Visie

 

Filosofie

 

Als je in een andere omgeving bent, kun je door de dagelijkse beslommeringen achter je te laten écht aan jezelf werken en je eigen grenzen verleggen. Hiervoor heb je moed en wilskracht nodig. Grenzen verleggen betekent persoonlijk groeien. Dit doe je door te blijven leren, jezelf te blijven ontwikkelen en in balans te blijven.

 

Je bent in balans als je goed in je energie zit en een middenweg vindt tussen polariteiten; het yin yang principe. Sta in het leven met een open geest, een open hart en een open houding; dus zonder oordeel. Het maakt je zachter als mens. Als je mild bent naar jezelf, dan kun je dat ook zijn naar de ander. Leef met (com)passie!

 

Boeddha zegt: ‘Jij, jijzelf, evenzeer als wie dan ook in het hele universum, verdient jouw liefde en affectie.’

 

Visie

 

Coachen is een manier om over en in jezelf te leren. Dit gebeurt veelal in individuele gesprekken. De coach richt zich op jou en faciliteert je in jouw persoonlijke leer- en ontwikkelproces. Coaching heeft tot doel barrières te doorbreken en hindernissen weg te nemen. Zo wordt de weg vrij gemaakt om je verder te ontwikkelen. De coach helpt je om in je eigen kracht te komen en goed voor jezelf te zorgen.

  • Samenwerkingspartner in Andalusië

    Samenwerkingspartners. Wij zijn Jesús en José. Ons beider expertise hebben we samengevoegd. José is professioneel coach en organiseert teamactivite...

    Lees meer »
  • Gedragsverandering De Ladder van Ben Tiggelaar

    Licentiehouder Vanaf 22 januari 2020 heeft José Imlabla de licentie om het concept De Ladder van Ben Tiggelaar te exploiteren, door middel van het...

    Lees meer »

 

 

Naar Nieuws