•• Verandering door bewustzijn ••

Wat bieden we

 

Hoe ga je als management of managementteam om met veranderingen in een sterk turbulente tijd? De wereld is continu in beweging. Bovendien is verandering van alle tijden. Verandering vraagt vaak om een andere houding van de gehele organisatie. Zie je als bedrijf de veranderingen als een kans om te vernieuwen en je daarmee te onderscheiden? Om op een positieve manier in te spelen op deze veranderingen kijk je eerst opnieuw naar jezelf (zelfreflectie) en naar je managementteam. Van daaruit stippel je een nieuwe strategie uit.

 

Wil je leren omgaan met veranderingen, innerlijke blokkades opheffen, beter communiceren ten gunste van een goede samenwerking met jouw team én tot nieuwe inzichten komen?! Dan kunnen we jou en jouw managementteam daarbij helpen.

 

We bieden jou en jouw team een goed en leerzaam programma afgestemd op jullie behoefte. Dit in een mooie omgeving met de nodige faciliteiten onder begeleiding van deskundige professionals.

 

WAT IS HET RESULTAAT?

 

Het resultaat van onze coaching is, dat je tot nieuwe inzichten komt en dat situaties helder worden. Je wordt je bewust van jouw handelen en gedragingen. Je ervaart hierdoor rust en ontspanning waardoor je persoonlijk groeit en vervolgens betere keuzes kunt maken. 

 

WAAROM? Leiderschap en authenticiteit

 

Verantwoordelijkheden van leidinggevenden veranderen. Nieuwe kennis en vaardigheden worden gevraagd. Het huidige management dient vooral te beschikken over sterke communicatie vaardigheden. Een échte leider durft nieuwe wegen in te slaan en weet zijn mensen met elkaar te verbinden. Hoe kun jij helder en duidelijk leren communiceren? Hoe verbind jij je mensen in je team met elkaar? Hoe ga je om met conflicten en weerstand? Hoe geef jij leiding? Authentiek leiderschap komt van binnenuit. We helpen jou en jouw team om deze kwaliteit te doen ontvouwen.

 

WAAR?

 

Bekijk onze locaties. Klik hier.

 

HOE?

 

Neem eens afstand en kom uit je comfortzone! Durf de uitdaging aan te gaan en je grenzen te verleggen. Bel gerust om een afspraak te maken 06 26 566 099. Dan bespreken we samen een plan van aanpak. Klik hier.

 

test

  • Vitality & Health programma in Andalusië Zuid-Spanje * 27 januari - 31 januari 2020

    VITALITY & HEALTH PROGRAMMA Je wilt zolang mogelijk vitaal en gezond blijven; zowel fysiek als psychisch. Wat hiervoor nodig is, is:

    Lees meer »
  • Lichaamstaal & non-verbale communicatie

    Paardencoaching: Lichaamstaal en non-verbale communicatie In je werk ben je – voor het bereiken van goede resultaten – sterk afhankelijk van commun...

    Lees meer »

 

 

Naar Nieuws